Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som en bris

 

 

 

 

 

 

 

 

jag har en längtan

en längtan till kärlek

en kärlek , där vingslagen

fläktar som brisen

sprider glädje; kärlek

och ödmjukhet

i sinnlighet

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av ***Wicke***
Läst 453 gånger
Publicerad 2007-01-20 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

***Wicke***
***Wicke***