Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ha Ha Ha hahaha


En dag på jobbet


Ingen kan skratta som jag
inte en dag som denna dag
Ni omger mig med skratt
och lycka som aldrig förr
Ni ger mig skratt som jag inte klarar av

SLUTA jag dööör

men fortsätter ändå
lyssnar
hör och gör
skrattar och dör


:)




Fri vers av Malin Johansson
Läst 395 gånger
Publicerad 2005-01-22 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.