Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina sinnen

Smaka mig
- känn sorgen av saknad

Hör mig
- viska min längtan

Se mig
- vända om

Tala till mig
- säg orden du inte törs




Fri vers av Tezz
Läst 353 gånger
Publicerad 2007-01-22 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tezz

Mina favoriter
skavsår.