Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot bilrutan snöar det för första gången men jag vill inte se det när mina tankar är hos påskliljorn

Jag trodde jag var mer
men du har livet under dina fötter
stadens gator
känner dig
du vinkar till busschaufförer

fast inte till mig

Och jag vet att
fåglarna fastnat på trottoaren
jag har kalla händer och
solen är överflödig
som om det var vår

jag hatar drömmar om påskliljor
och de rinner ut över mina händer
de river mig, ja
jag vill inte mer vill
inte vara mer

och jag blir kanske
inte så mycket att se upp till
du blir väl kanske
kanske polis
medans jag får spränga taken
och hoppas på det bästa


Ser du inte
Vi skulle kunna vara tiden
eller döda den
var inte så blind


jag vill

jag har tappat solen

Kärlek var aldrig på riktigt
mitt hjärta
aldrig tillräckligt




Fri vers av aprilsolen
Läst 365 gånger
Publicerad 2007-01-22 21:57



Bookmark and Share


    Den Mörke Främlingen
Antingen är jag känslig nu, men jag tror mest attt det är du som skriver vackert. *känner ögon vilja tåra*

Varm kram
/S
2007-01-22

  Bensin
Jag gillar den här jättemycket faktiskt, skulle vilja ha skrivit den.
2007-01-22

    Morbide
lite svår att förstå kanske
men annars vacker
2007-01-22
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen