Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gud är god


I din famn

.

När jag inte längre orkar ropa
kommer du till mig
tar mig upp i din famn

Du vet vad jag behöver




Fri vers av Mejja
Läst 466 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:09



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, Han kommer...alltid!!!
2007-02-04

  karenina VIP
oavsett om man har en tro eller ej så tycker jag om både ingressen och dikten som sådan. den är varm och förtröstansfull.
2007-02-02

  Jojo
Så fyllt av förtröstan
och sanning!
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja