Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På dina axlar

.

När mörkret omsvept själen
hämtar Du mig
och bär mig tryggt tillbaka




Fri vers av Mejja
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:12



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
:-))) Han vet. Han kan vägen. Tryggt och säkert!
2007-02-04

  Jojo
låter riktigt skönt
och upplevt
2007-01-23

  Rachel Roth
så fint...
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja