Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig finns jag

.

Du ser
Du hör

lilla mig

även då
jag tystnat




Fri vers av Mejja
Läst 346 gånger
Publicerad 2007-01-22 23:17



Bookmark and Share


    Syrak
Härligt.... gripande text.
2007-02-07

  rebecca d VIP
som sagt...sanningen uttryckt enkelt rakt och fint.
2007-02-04

  Rachel Roth
tro, tillit
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Mejja