Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sången din

skrattet ditt minns jag så tydligt
sången din

av livet ditt
finns minnena mina
och andras

men mest minns jag skrattet
sången
från hjärtat

döden din
är svår att ta till sig
för ni möttes inte helt av en slump
du tog döden
och han tog dig
i evig vigsel

som föranleddes av
förlovningen

sorgen
och mörkret ditt
pannorna

fortfarande
ja ganska ofta
hör jag sången din
i hjärtat mitt

Mariah min




Fri vers av Arwen
Läst 279 gånger
Publicerad 2007-01-23 00:01



Bookmark and Share


    sunnanvind
så sorgligt!!!
2007-01-23

  SusanneStrömstedt
Oj,så fint....
2007-01-23

  Arte
vackert och sorligt jag känner igen stora delar i din text... :9
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen