Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran varma brasa


Likt eldens trevande lågor
som höjer sig uppåt
framgår också kärlek
i värmen som är densamma

Värme
hetta
och lugnet som sprider sig
genom mörkret i rummet
så sprider vi
våran kärlek till varandra

trevande lågor som brinner ner
lever på dess aska och glöd
så lever våran kärlek vidare




Fri vers av Malin Johansson
Läst 381 gånger
Publicerad 2005-01-23 18:56



Bookmark and Share


  Cattis Rönn
om kärlekens glöd..Bra beskrivet!
2005-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.