Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...kärlek...


månad

den brinnande april
den blommande maj
den härliga juni
den varma juli
den outröttliga augusti
den mysiga september
den kyliga oktober
den mörka november
den forna december
den alldeles vita januari
den förut kalla februari

varje månad som går
tar oss närmare

en evig mars




Fri vers av annaforsberg
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-01-23 16:05



Bookmark and Share


    Camillaa
väldigt bra skrivit!

/ C
2007-01-23
  > Nästa text
< Föregående

annaforsberg
annaforsberg