Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skillnaden är hårfin

En diktator tänker enväldigt,
en dicktator tänker med kuken...




Övriga genrer av Berra Bäver
Läst 289 gånger
Publicerad 2007-01-24 05:39



Bookmark and Share


    *Zenobia*
E han rakad tänker han inte alls....
De gör inte dicktatorer.. :))
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver