Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klubbmedlem

Välkommen till klubben för dåliga karaktärers ägare,
vi som inte vill mäta magen utan mätta den med en bägare.
Vi som inte tycker att sex är synd, Sodom och Gomorra,
utan tycker att det är synd o skam att inte gänga och borra.

Vår moral är selektiv och används bara vid trängande behov,
om någon ska utses, så är kronofogden landets stora bov.
Vi agerar bara som våra ledstjärnor inom svensk politik,
då klarar man sig alltid undan trots allmänhetens kritik.









Fri vers av Berra Bäver
Läst 272 gånger
Publicerad 2007-01-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver