Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Visste du?


Sakta bleknar jag bort
med nattens stjärnor

Sakta rinner jag ut
som timglasets sand
är vår tid över
Innan vår tid


Vill känna din värme
så nära igen
Vill finnas i dina tankar
som jag gjorde då
när vi var nära
i tankens drömmar

De vet,
Jag älskade dej

Men visste du?





Fri vers av Johan Nilsson
Läst 413 gånger
Publicerad 2007-01-24 23:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
bokmärker förstås

texten får
tre gula rosor
för sin vinlika sötma
liksom för en förälskad själs
enda önskan att förnimmas
2007-06-18

  Manal
så vackert skrivet, mukt och orden faller på rätt plats.
2007-05-10

  änglasjäl
Men fy vilken känsla du förmedlar..
känns nästan som det var mitt hjärta som längtade,väldigt vackert.sorgligt,men den sätter sig på en och jag kan bara säga att jag gillar den!=)

///josefine..
2007-04-04

  sabina stark
Så vacker.
2007-02-01

    inmeddiginålsögatkamel
Vacker, jättevacker och sorglig.
Vet inte vad jag ska säga mer än så..
Hur som helst var den jättebra!
2007-01-27

    Kirre
Aj.. gör ont i hjärteroten.. så enkelt och så direkt.. Mycket fint!
2007-01-25

  Lidde
Fan vad bra den va!! Jag älska den
2007-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Johan Nilsson
Johan Nilsson