Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stupid

Du står vid stupet, havsvinden isar din hud,du är blåst,
han lämnade dig,du är fri men har aldrig varit så låst.
Ett steg fram och det är slut på ditt tragiska liv,
ett steg bakåt och världen är full av alternativ.

Han lovade evig trohet,men adderade ett jälvla o framför,
nu lever han livet som någon patetisk ungflickscharmör.
Lyckan kommer,olyckan slår, vem som helst kan haverera,
ta nu klivet tillbaka,ty livet innehåller så mycket mera.







Fri vers av Berra Bäver
Läst 317 gånger
Publicerad 2007-01-25 06:39



Bookmark and Share


  Troll ॐ
ojoj.. lika slående bra igen!
älskar det du skriver!
2007-01-28

    M
Den här gillas starkt. Du är fri men har aldrig varit så låst. Det är något som blir i svallvågorna efter...den storm som bedarrade.
2007-01-26

  ÅsaLena
Som alltid ett träffsäkert ordpussel. Gillar bäst tvetydigheten i rubriken och de två sista raderna i dikten. Fortsätt så!
2007-01-25

    BetweenTheLines
den här var nice
bra sagt o talande
2007-01-25

  Shininkagemusha
Bra beska i den här.
2007-01-25

    *Zenobia*
Huvet på spiken.....den va bra den där repliken..;)
2007-01-25

  SusanneStrömstedt
Känner igen mig där....Jag har också stått vid detta stup
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver