Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickors döda hopphage.

Liljorna så vita, ruttnar så sakta.
Lik ett barns röda krita,
Färgar blodet av sig på den torra asfaltsgatan.
Flickor små ritar hopphagar och hundar.
Jag tar en sten och låtsas att jag är en liten flicka.
Och jag blundar.

Hopp, hopp, två och hopp.
Min hopphage var påhittad, för ett enklare sätt att få mod till att se hur man kommer ner från en 40 meters hög klippa på snabbaste sätt.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-01-25 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben