Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till poeterna här.

På den här sidan vill jag inte alls förmedla sorg.
Jag skriver oftast om tankar jag har, hur jag mår, eller vad jag vill göra.
Bara så ni vet.
Så behöver inte en poet alltid hitta på, och inte alltid vara sann.
Man behöver vara sig själv.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-01-25 10:29



Bookmark and Share


  Cris
bra..
man behöver inte hitta på men inte alltid vara sann heller... det tycker jag är en väldigt bra beskrivning. bara vara sig själv och skriva vad man vill.
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben