Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badrums mord.

Hon har blod i hår.
Av de 13 nya djupa sår.
Armarna skadade av en kniv,
Försökte hon starkt ta sitt liv.
Hon misslyckades totalt,
Men golvet var halt.
Hon kliver så snett,
Och får ett jack så lätt.
Kniven sitter i huvudet på flickan.
Och hennes avskedsbrev låg i bakfickan.
Misslyckat men lyckat ändå.
Vem anade hur det annars skulle gå?




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 314 gånger
Publicerad 2007-01-25 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben