Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shotgun suicide

Klick, där gick den av.
Kulan som skulle in i människans hav.
Genom skin och tinning for den hårt.
Personen skadas hårt.
Ja visst jävlar gör det ont,
Men det är bättre det än att allt känns tomt.
Hagelbössan hjälper pojken till självmordet.
Och en bild på hans far låg på skrivbordet.




Fri vers av Electra von Spindelben
Läst 452 gånger
Publicerad 2007-01-25 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben