Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moment 22

 

och kvar fanns inga gömställen än bakom

musiken

när ögon slöts väcktes tonen till

liv

 

och fantasin blev åter viktigare än min kunskap

fantasilösa

förluster

 

i tysthet flyr jag




Fri vers av Laijza
Läst 392 gånger
Publicerad 2007-01-26 12:13



Bookmark and Share


    Göte Holmlund
Fint fantiserat, som en värmländsk saga
2007-02-05

  aPorcupine
"och kvar fanns inga gömställen än bakom

musiken"

Strålande skrivet!
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang