Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskling.

Jag fick välja att klänga på en snobbig modell i kläder och lägga på falska känslor för att bilder skulle bli bra. Gjorde jag det, skulle jag få jobb, Gjorde jag det skulle jag ta mig ett steg in i min dröm. Eller inte..

Vad jag gjorde istället.

Jag lyssnade på vad du tyckte, tog åt mig och valde åt oss båda. Jag gav upp det, för kärleken. Jag hade panik, grät och var helt galen i nån timme eller så, först jag bestämde mig.
Att låta en dröm spricka gör inte så mycket.
Inte när du är min riktiga dröm.

Jag hoppas du aldrig tvivlar på min kärlek mer, jag vet att detta kommer låta som ett argument.
Men jag gav upp en länge sedan dröm, för att uppfylla min dröm med dig.
Tvekar du på min kärlek, så är det nog du som tvekar på din egen...




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 464 gånger
Publicerad 2007-01-26 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben