Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besegra

Bevara det starka,
besegra det vilsna.

Behåll vackra minnen,
radera de fula.

Skaffa styrkan,
övervinn fruktan.




Fri vers av Sparven
Läst 270 gånger
Publicerad 2007-01-28 17:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven