Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ren jävla tillfällighet

var det bara en tillfällighet?
Eller va det något seriöst,
allt är liksom helt snurrigt.
Och jag vet inte om jag drömmer.

Håller andan.
Vill,säg att det hände något speciellt.
Eller var det som sagt bara en tillfällighet?

snälla berätta, vad va din plan?
Föll jag igen?
Nej jag tror inte det.
Men vafan, säg var det bara en ren jävla tillfällighet?

snälla säg...




Fri vers av Kajsa Holmdahl
Läst 300 gånger
Publicerad 2007-01-27 13:43



Bookmark and Share


    mizzW
ska jag gissa vem det handlar om? :o
men bar skrivet och jag förstår dig ^^,
2007-01-27

  Havsjungfrun
Vet hur det känns ..har precis tagit mig ur den fasen...kram
2007-01-27

  Arte
Perfekt ! känner igen mig i dina tankar ,'är i ungefär samma fas, väldigt jobbigt dock, ovisst :)
2007-01-27
  > Nästa text
< Föregående

Kajsa Holmdahl
Kajsa Holmdahl