Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid och tom

de låter höra
de som
skulle höra
till mig

som sälarna - sälmänniskorna
såna som är hälften sälar
hälften människor

som tar ens skinn
och gömmer under ett stenbrott

så man blir
för evigt fånge

man kan sjunga
aldrig så vackert
så klart
men förblir fånge

de kallades
familj
och hade de vassaste
stenarna




Fri vers av PetraSally
Läst 234 gånger
Publicerad 2007-01-27 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PetraSally
PetraSally