Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gudomligt om..


Kaffet är blaskigt.
Smörgåsen är torr.
Ägget smakar ruttet.

Allt hade varit gudomligt gott om du vore här.




Fri vers av Sparven
Läst 256 gånger
Publicerad 2007-01-28 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven