Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resor på flykt

Jag reser in i mörkret.
Jag reser in i ensamheten.
Jag reser från människor.

Jag flyr från olyckan.
Jag flyr från kärleken.
Jag flyr från livet.

Jag flyr från mig själv.




Fri vers av Sparven
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-01-28 17:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven