Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötta Tankar...

Trötta tankar
springer runt

Lämnar ord
inuti mig

Meningar som inte skapar någon mening
Ord som bara fladdrar runt

Djupa svackor
humörsvägningar på högsta nivå

boka tid för att skapa sår
så att man blir fin på stranden

Trötta tankar
som inte passar ihop

trötta tankar
som aldrig tar slut

Drömmande tankar!




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 395 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-01-28 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander