Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar


En kvinnlig gestalt
Förkrossad och kall

Vandrar genom allen

Dock inte ensam

Månen följer
Fångar hennes tårar




Fri vers av Sparven
Läst 236 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:52



Bookmark and Share


    Cammo
Åhh, vad vackert. du har verkligen förmedlat en länsla. jag älskade hela texten. det är musik. jag bokmärker
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven