Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påverkan

Höstens starka vind smeker av trädet dess blad.
Kylan överraskar varsamt en utslagen blomma.
Som isen sakta täcker den stilla sjön.
Som hösten och vinterns påverkan, berör du mig.
En droppe regn och sen öser det ner.




Fri vers av Sparven
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-01-28 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven