Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera gärna.


Till en vän

Visst finns solen
alltid fast
man bara ser den ibland
säger människor hela dagarna
skrattar åt
kanske sina liv
jag är blind för sånt
för solen

och jag önskar jag kunde
vara mera
så vi kunde vara mera
så jag kunde vara din vän
för jag vet

jag behöver dig
och du behöver någon
som ser i mörkret

Du har bleka händer fast
du målar dem
du målar hela dig i
regnbågsfärger

eller i ingenting alls, du är trött ibland


Jag förstår
din kyla
eller kalla det spelad värme
om du vill

Vi är lika olika som vi är lika

för






Du är
solförmörkelsen
och jag är prinsessan av
ingenting alls




Fri vers av aprilsolen
Läst 427 gånger
Publicerad 2007-01-28 22:03



Bookmark and Share


  Bensin
"jag behöver dig
och du behöver någon
som ser i mörkret"

var jättevackert... hela dikten var smärtsamt vacker faktiskt. känner igen mig.
2007-01-28
  > Nästa text
< Föregående

aprilsolen
aprilsolen