Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kräldjurets invit

ska vi munhuggas
jag hugger om du kommer för nära
om du vill penetrera mig med din gifttagg
jag håller mig slingrande
väser sanningar
mina sanningar
skallrar varnande när du inkräktar på mitt revir
jag krälar i smutsen

så vill du munhuggas
jag räds dig inte
jag kan svälja en hundvalp och en tigerunge
kom och hälsa på i mitt ormbo
titta in på visit
du får en kvävande välkomstkram




Fri vers av Arwen
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-01-30 14:36



Bookmark and Share


  Sanchez VIP
mmm, härlig attityd i det här! Som en ormlik Siren som ger en dödlig kram.
2007-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen