Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad kände du?

ditt minne etsar sig fast i stadsbilderna
och blinkar mot mig som lyktor
minneslyktor
av dig
min far
Vad kände du?
Vad tänkte du?

Om allt det här...om livet

Det hann jag inte fråga
innan du gav dig av....





Övriga genrer av Arwen
Läst 194 gånger
Publicerad 2007-01-30 20:01



Bookmark and Share


  Rachel Roth
igenkännande
2007-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen