Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vara arg i smyg

börjar bli jobbigt att vara arg i smyg på dig nu
falskt är vad det är
jag spelar med i ditt spel sen
blir Fia med knuff
riktigt hård knuff utanför
riktigt hård knuff nedåt i skiten
och knuff så att jag hamnar vid sidan
av ditt VI
Jag hör inte ens till dom
jag hör till dom som inte ens blir värda att nämnas
men som sagt
det börjar bli jobbigt nu
att hålla den där gallan inom mig
som jag vill spy över dig
för du är inte oskyldig
du ska dömas för ditt brott
för en gångs skull ska väl världen vara rättvis
jag går här och väntar på ditt dåliga karmas straff
fy fan vad jag är falsk...
om du bara visste




Övriga genrer av Arwen
Läst 294 gånger
Publicerad 2007-01-30 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen