Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leben und leben lassen


vinter?-Nej Tack!!!

Surande försvann lerduvorna runt bak knuten...

Lägg cigarrerna i fingervantar...

Om vintern skall vi alla frysa
eller strypas till döds under påfåglars glada manande...

Vi bör välja våra liv såsom livet i sig väljer oss...

lika konkret och bestämt som protestanter i foträta läragåskor...




Övriga genrer av Varan
Läst 481 gånger
Publicerad 2007-01-31 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan