Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste orden




De vackraste orden jag vet är

Jag älskar dig!


Speciellt när de kommer från dig






Fri vers av Davidoff
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-01-31 17:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff