Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAKT


makt är att utnyttja tillfället
och kunskapen om den andres utsatthet


vänd din mun mot Mig
- Jag ser att du är hungrig
ät ur min hand
och du ska alltid vara mätt

lär dig Min röst
och Mitt namn
så ska Jag vara den enda för dig
stanna hos mig
så ska jag aldrig lämna dig

du är det liv Jag har tillåtit
du är för Mig




Fri vers av Hedda
Läst 330 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hedda