Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ville ge dig


Jag tänkte jag ville ge dig
alla mina tankar
men av rädsla att skrämma bort dig
lät jag bli.

Jag drömde om att ge dig
en plats i mitt hjärta
men av rädsla för att du inte skulle trivas
lät jag bli.

Jag tänkte att jag ville ge dig
den vackraste blomman
men av rädsla för att göra dig generad
lät jag bli.

Så jag talar mig själv tillrätta och säger
- om min kärlek till dig är äkta
borde jag krossa dig direkt.




Fri vers av Hedda
Läst 398 gånger
Publicerad 2007-01-31 22:28



Bookmark and Share


  Anna Nickolausson
Dikten säger orden fyller en av tankar men oron i texten gör att man bara sirra upp sig i stället för att göra det man vill för äkta kärlek krossar inte någon den fyller en med liv.
2007-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Hedda