Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då förväntningarna, har mött sanningen en gång för mycket

 

 

tänk
om det inte bara var
ett påhitt
att kärleken är evig


tänk om överjaget
inte hade något
att säga
till hjärtat som tvekar


då hade vi kunnat bygga
det där slottet
du och jag
och det hade kunnat ha
den där fina balkongen mot väst
med utsikt över gårdskvarnar
om vi hade velat


men nu står vi istället här
i en undermedveten slags
björkallé
och tar farväl


kråkor sitter i träden
det vet vi
och löven är borta
de har varit borta rätt länge nu


vi gråter inte
tårar smakar ändå bara salt
sen passar det inte oss


vi är ju speciella
du och jag


eller vänta
nej
nu kommer jag ihåg
och det var ju det
som jag hade tänkt att säga dig
innan jag går;


vi är precis som alla andra

 




Fri vers av Bodja
Läst 574 gånger
Publicerad 2007-02-01 08:15



Bookmark and Share


  Labra lege
Mycket bra skrivet, I like.
2007-02-01

  Tav
ingen är precis som alla andra :(
2007-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodja
Bodja