Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tackar för saknaden.

Nu har det gått några dagar,
sen jag började tänka på dig.
Och du lämnar inte mina tankar, du bor i dom, och i mitt hjärta.
Jag minns ända från första gången vi träffades,
Och ända fram tills idag. Jag ångrar inte en minut jag får med dig.
Herregud mina känslor verkar överväldiga mig,
Jag vill bara skrika ut till hela världen att jag älskar dig, dig och ingen annan!
Allt jag känner för dig, är så starkt att berlinmuren verkar som en träkoja jämfört med mina känslor.
Mina värsta mardrömmar just nu är om att vi skulle bråka, eller att du ignorerar mig. Eller värst av allt, lämnar mig.
Jag gråter av att tänka på det.

Aldrig har jag kännt mig så behövd av någon, älskad av någon.
Ingen har behandlat mig så väl, om både mig och mitt hjärta, om förhållandet och allt. Så väl som du har gjort.
Och jag tror att jag aldrig har kännt såhär starkt för någon.
Livet leker just med mig nu,  och allt är din förtjänst.

Även om jag itne är troende något, men om det skulle finnas någon som bestämt det här,
Så är jag evigt tacksam.




Övriga genrer av Electra von Spindelben
Läst 380 gånger
Publicerad 2007-02-01 14:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Electra von Spindelben
Electra von Spindelben