Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och hon..

Och hon sjöng
när elakheter kastades mot henne.

Och hon kunde inte bli sårad
när hon hörde fåglars sång.




Fri vers av Sparven
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-02-01 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sparven
Sparven