Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan du inte komma hem till mig? Med leverans av budet? Inslaget i kartong med betydligt vackrare innehåll? Kartong med stämpeln \'Akta innehållet\' på?


Spara dig?


Jag vill ...

Jag vill när du går förbi spara en liten bara en liten bit av din doft
i min lilla ask
Jag vill när du pratar till mig spara en liten bit av dina andetag
i min lilla ask
Jag vill när du sjunger i kören spara en liten bit av din röst
i min lilla ask

Jag vill, jag vill ...

Jag vill kliva in i ditt rum nattetid, klippa bort en liten nypa av ditt hår att
spara i min lilla ask
Jag vill ta en av dina t-shirtar, känna doften av dig så stark och
spara i min lilla ask

Jag ska lägga min lilla ask på
gräddvita hyllan i mitt rum, bredvid ett foto av dig och mig
Taget för flera år sedan
Innan detta hände
Innan vi kom ifrån varann
Innan du såg de andra
Innan du glömde bort mig...
Då du sa
Att det alltid skulle vara Du och Jag

I min lilla ask
så skall du finnas

Så att jag kan då och då
Känna en vindpust av dig
Känna bara dig och dig

Jag vill, jag vill ...

kunna spara hela dig
i min lilla ask

Som väntar på dig
på gräddvita hyllan
i mitt rum




Fri vers av Skymningens Miia
Läst 232 gånger
Publicerad 2007-02-01 21:55



Bookmark and Share


  TedEdFred
så gulligt. och sorgligt. och lyckligt på något sätt ändå. typ vemodigt. och (GOSH) fint skrivet. :)
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Skymningens Miia