Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denna idag efter den värsta dag i mitt liv min fru genomgick idag en operation som höll på att kosta henne livet,hon ligger nu på uppvak och jag är den lyckligaste mannen i hela världen


Res aldrig mer

Jag kände mig som tusen molekyler
som svävade runt i den yttre rymden
och att du var Jorden
som jag såg
men inte nådde

mina händer sträckte sig efter dig
men när jag greppade fick jag bara vakuum
medan avståndet mellan oss bara ökade
så tickade ljusårens klocka och du krympte i mina ögon

försvinnande bort i den horisont som du själv skapt
av den färgglans som omger dig
ögat mitt når dig än medan din bakgrund är för mig otydlig
ett diffust mörker där bara din själ kan finna vila

det var då du vände och kom åter
tog mig i din famn
viskade i mitt öra
jag var bara ute och reste en stund






Fri vers av Tärningen är kastad
Läst 246 gånger
Publicerad 2007-02-02 17:37



Bookmark and Share


    Erika H
känslosamt
underbart vacker text som verkligen berör
ditt slut
så snyggt!
och det vände om
hela texten andas om liv och hopp
välskrivet
och tänk vilket lycklig dag!
tänker på dig vännen
erika
2007-02-03

  lodjuret/seglare VIP
jo, så är det ju, när någon tar ner skylten så har den begivit sig ut på en resa, en kryssning från vilken ingen vänder åter

jag hoppas du och din fru får många fina år tillsammans och att det blir som en slags ny begynnelse... ett slags fridfull förening
mvh lodjuret
2007-02-02

  "Silver"
Detsamma önskar jag!
Oerhört fint skrivet...
2007-02-02

  Lena K Nilsson VIP
Så fint skrivet...och ja, allt gott!
2007-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Tärningen är kastad
Tärningen är kastad