Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att klamra sig fast i minnen och hoppas de ska hända igen.


Meningslöst sex och du

Nuförtiden är jag ensam
Ensam, men ensam i lyx
Ett liv i marginella överflöd
Men måste höra vad som tycks

För jag måste prestera
Och bli älskad igen
Och jag klamrar mig hårt nu
I min gamla, gamla vän

Har meningslöst sex
Med meningslöst folk
För då var det sommar
Och nu är det skolk
Ja, då var det sommar
Och hav och dig och strand
Det händer att jag kör
Förbi ditt hus ibland

Får ingen ro numera
Har bara vår tid i mina sinnen
Gabriella, jag hade dött
För att återuppliva våra minnen

Men ge mig tid
Att mogna och stanna till
Och reflektera över tiden
Som aldrig stod still
Ge mig ork
Ge mig cigaretter i drivor
För nu fortsätter jag framåt
Utan dig och dina skivor




Fri vers av Piri Piri
Läst 666 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-03 00:44



Bookmark and Share


  Amina
gillar verkligen det här. språket...
2007-03-31

    M
Låt hoppas att du ny ljuv musik finner. men rök inte ihjäl dig innan dess, då missar du något :)
2007-02-13

  Axelandra
Vilken text!

Vem är du! Har aldrig stött på dig här förut...

Oj hej, skrivarvän! Bokmärke!

:D

Kram Alexandra
2007-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri