Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

två


det finns inget utanför
bara fasader
som andra redan
pissat på

jag ger inget nytt
bara murar
som du försöker
rämna ner

du stänger min bok
bara ord
som inte alls talar
vilket du borde

det är bara vi här
två fasader

nerpissade
rämnade

och

tysta




Fri vers av Patrick N Sonett
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-06 14:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrick N Sonett
Patrick N Sonett