Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vit kamel

ja det är sant att jag kryper omkring i rännstenarna här
jag sväljer ner grus med maskarna

men jag fyller magen
blicken flackar
men den ser

barnet vägrar lämna
men hon är gullig på sitt vis

jag erbjuder henne husrum tills hon
kan resa sig
slunga sig ur
skaka av sig dammet

hoppa upp på sin vita kamel
och rida iväg in i soluppgången




Fri vers av Arwen
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-02-06 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen