Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag vaknade




Så var du borta

Och allt kändes så tomt och ensamt.

Fick känslan av att du gått för att aldrig mer komma tillbaks




Fri vers av Davidoff
Läst 255 gånger
Publicerad 2007-02-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Davidoff
Davidoff