Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en rödsprutande fontän

Jag sa ifrån förstår du

jasså! Gjorde DU?

Japp, sa ifrån till en orättvisa

skrek till inne i munnen på den som bitit av mig huvet

Så det säger du...?

Ja, det gjode jag, och då kändes det lite bättre




Övriga genrer av Arwen
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-02-07 21:44



Bookmark and Share


  aol
gillas
2007-12-27

    BetweenTheLines
*smile *nice,gillar den här
skönt skrivet
bra formuleringar
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen