Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

länge sedan,

jag kan inte längre minnas känslan av närhet.
De hårda orden är det enda som smeker min
min svavelbrände hud. Jag vill minnas fingertoppar
längst min mage och gåshuden över brösten.
jag tappade för länge sedan bort mig på vägen
mot något jag inte längre minns vad var det var.
Nu vandrar genom själaäng med ljusgröna ögon,
sökandes efter min egen själ i hopp om att laga mitt
hjärta som tömdes på närhet och ömhet.




Fri vers av Isabella
Läst 247 gånger
Publicerad 2007-02-09 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella