Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\"nej, allt är bra\"

hon skrattar högt, pratar mycket.
efter en klunk vin och komplimanger om maten
kramar hon om alla och lovar att ringa.
Hon drar av sig polotröjan, slänger den på sängen.
sätter sig ensam i soffan och känner på huden;
jo, han lämnade blåmärken.




Fri vers av Isabella
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-09 22:15



Bookmark and Share


  misa
Bra dikt, kanske lite kort...
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Isabella
Isabella