Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll dig borta

......för han är inte mänsklig

han är en blandning mellan varmt och starkt
en himelsk rusdryck från underjordens källor

han lever inte
utan porlar
och kränger
in i blodomloppet
på den som kastar sig
fallande

i hans armar igen




Fri vers av Arwen
Läst 225 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:03



Bookmark and Share


  Ronny Berk
ser jag en känsla av lyckans rus...men.. med en oroväckande fråga: vem är \"den..\"
2007-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Arwen
Arwen