Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rödljus

När tankarna driver fritt längs gatorna
finns du in min värld, och jag i din
Och husen reser sig höga mot himlen
kastar förlåtande sken över oss

Men alltid finns där ett ilsket rödljus
som aldrig slår om
Tankarna skingras i bruset
Vaknar och vänder om




Fri vers av Lisa
Läst 311 gånger
Publicerad 2007-02-11 20:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa
Lisa